Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Якщо ми порівнюємо військовий потенціал України і росії, то він різний, але дякуючи нашим Західним партнерами ми зараз його накопичуємо та збільшуємо», - зазначив Артем Бронжуков.

За словами політолога, українські воїни дають таку успішну відсіч ворогу здебільшого через свої морально-вольові якості, а не через техніку, яку ми незабаром отримаємо і ефективність нашої армії збільшиться у рази та Україна перейде у контрнаступ.

«Українські військові розуміють, за що вони воюють. А за що тут воюють буряти? За декілька тисяч рублів зарплат? Мабуть, це для них якась цінність», - підкреслив Артем Бронжуков.

Як зазначив експерт, через те, що російське населення неосвічене та бідне за матеріальним статусом, то вони легко піддаються пропаганді, яка їм каже, що «в Україні нацисти».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Вони придумують ці дуже елементарні конструкції, але на їхній недорозвинений інтелектуальний стан це нормально працює і вони чомусь вірять», - сказав Артем Бронжуков.

Як повідомляв Знай.ua, Американський політолог Раміс Юнус заявив, що Україні варто вести боротьбу на інформаційному фронті.

Також Знай.ua публікував слова Юрія Подорожнього: Ми 8 років жили, не відчуваючи, що в країні йде війна.

https://youtu.be/WZv4-Qllz4A