Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«За спиною України домовляються про те, що до середини-кінця липня може наступити перемир'я – на цьому війна зупиниться, і санкції залишаться, але жодного довгострокового миру між Європою та путіним бути не може», - наголосив Станіслав Бєлковський.

За словами експерта, Європа розраховує сформувати протягом кількох років власні збройні сили зі стартовим бюджетом 500 млрд євро. Як зазначив політтехнолог, у побудові європейських збройних сил прийматиме військово-промисловий комплекс США.

«Це дозволить стримати подальші експансіоністські настрої росії. За цей же період Фінляндія та Швеція вступить до НАТО, а також ослабне економіка росії, яка не може довгостроково виживати за умов технологічної ізоляції», - наголосив Станіслав Бєлковський.

Як зазначив експерт, Захід розраховує на те, що протягом кількох років росія ослабне, але головний зараз для них пріоритет – це припинити війну серед Європи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляла Знай.ua, Вадим Карасьов розповів про протиріччя між вежами Кремля.

Також Знай.ua повідомляв, що Віталій Кім розповів, як звільнятимуть Херсонщину.