Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Насправді усі ці люди (європейські лідери, - Ред.) не є сентиментальними, тому що є таке явище, як професійна деформація. Якщо ці люди змогли опинитися на верхівках влади, то вони пройшли дуже складний шлях», - зазначив Валентин Гладких.

За словами експерта, особливості роботи політиком світового рівня значно вплинули на європейських лідерів, що може пояснити їхню холодну поведінку по відношенню до України.

«Я не думаю, що Шольц і Макрон не знають про усі ті жахи та злочини, які коїли росіяни на території України», - підкреслив Валентин Гладких.

Як зазначив політолог, політики у моральному плані мають інакше мислення, тому навіть якщо європейські лідері під час візити до України побачать зруйновані міста, то це навряд чи буде спонукати їх до більш рішучих дій у підтримці нашої країни у протистоянні з росією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

«Тому, я думаю, що ці люди їдуть в Україну не для того, аби особисто подивитися на те, що коїли росіяни, а їдуть в Україну для того, щоб узгодити своє бачення і не дисонувати», - сказав Валентин Гладких.

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Андрусів пояснив, які гарантії має отримати Україна для закінчення війни.

Також Знай.ua публікував слова Станіслава Бєлковського: Жодного довгострокового миру між Європою та путіним бути не може.