Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Ціль світу – змінити режим в росії. Це абсолютно очевидно та справедливо, тому що у такому форматі, у якому зараз існує росія, вона ненавидить весь світ – у такому форматі вона існувати не може», - зазначив Валерій Клочок.

За словами політолога, якщо зараз проаналізувати ідеологію росії та порівняти її з визначенням фашизму, то ці два поняття будуть ідентичними за своїми аспектами: «Усі погані, а хороші тільки росіяни і нічого іншого немає права на існування».

«Ідеологічна складова росії: дивіться який поганий увесь Західний світ – його треба знищити. Це класичний прояв фашизму, з якого починалася у 30-ті роки гітлерівська Німеччина. Це загроза для всього світу, без перебільшення», - підкреслив Валерій Клочок.

Як зазначив експерт, враховуючи досвід Другої світової війни, увесь цивілізаційний світ стоїть перед викликом змінити путінський режим, тому що він може виконати роль такої собі «гітлерівської Німеччини».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс заявив, що Україна зможе залишити Чорноморський флот росії без кораблів.

Також Знай.ua повідомляв: журналістка Катерина Котенкова розповіла, що українські сім’ї можуть почати приживатись в інших країнах.