Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

«Це і необхідність у політичних союзниках після тотальної ізоляції з боку заходу, і допомога у підкоренні України, оскільки самостійно перемогти у Путіна не виходить», - пише видання.

Також, зазначається у публікації, другий фронт з території Білорусі навіть за невдалого нападу змусить Україну перекинути частину своїх сил на північні кордони, тобто це послабить українські позиції на півдні та сході.

«Третя причина – спроба перервати постачання західного озброєння. Втім, для цього доведеться окупувати всю західну Україну, що Мінську явно не під силу», - наголошує видання.

Окрім цього, йдеться у публікації, активно працює пропаганда, адже Лукашенко кілька разів заявляв про готовність Польщі захопити Західну Україну та його потребу на це реагувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Проте, зазначає екс-кандидат у президенти Білорусі Валерій Цепкало, треба враховувати готовність воювати та мотивацію самих білоруських солдатів.

«Ніхто не вірить ні всередині Білорусі, ні власне я, що Лукашенко може напасти на Україну», - стверджує він.

Як він пояснює, і військові, і звичайні люди розуміють, що йдеться про те, щоб воювати заради незрозумілих ілюзій та ідей путіна з Лукашенком проти людей, які захищають свій дім. До того ж, нагадує видання, білоруські військові можуть узагалі піти проти наказу президента і повстати проти його режиму.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс назвав переломну дату у війні.

Також Знай.ua писав про те, що Патріляк розповів про вплив Першої світової на українську націю