Про це повідомило російське опозиційне видання «Ранок лютого».

«З української сторони воює стільки російських громадян, що звичайними законами математики це не пояснити. Як відомо, існує навіть легіон «Свобода росії», у лавах якого росіяни борються», - зазначено у публікації.

На сайті сказано, що, за словами цих російських військових, які перейшли на бік України, вони воюють саме проти путінського режиму і для того, щоб росія стала вільною та демократичною.

«Україна – це недосконале, далеке від ідеалу, але все-таки добро, яке протистоїть російському злу. І російський паспорт не заважає людям вставати у цій війні на білий бік», - зазначено на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Кочетков пояснив, що означає повернення посла США до Києва.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що командир ТрО «Азов» Родіон Кудряшов розповів про важливість мотивації та бойового духу українських бійців.