Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» з Вікторією Панченко.

За словами екскапітана, російсько-українська війна – це вже Третя світова, сенс якої ніхто не може зрозуміти. Він пояснює, що поки що воюють лише Україна та росія, прямих зіткнень із солдатами інших країн немає, але й війни не розпочиналися одразу в таких масштабах. Також Гарі Табах зазначає, що росіяни обстріляли базу США у Сирії, вже є загрози Латвії, Казахстані, є питання щодо участі Білорусі. Отже, констатує він, поступово у війну втягуються всі.

Також він вважає, що смерть путіна повинна щось змінити на краще. Гість програми підозрює, що вже багато хто в росії розуміє, що їхній президент неосудний і веде країну до катастрофи. Це ж, додає він, мають зрозуміти світові лідери, як Борис Джонсон, а не домовляються з путіним. Екскапітан наголошує, що в Україні і далі проливатиметься кров, поки це не станеться.

«Українцям більше й надалі не треба доводити, що вони вміють воювати, що вони можуть воювати і що вони воюватимуть», - заявляє Гаррі Табах.

У контексті розмови про поновлення переговорів він як людина військова зазначає, що відповідь може бути лише одна – розбити ворога. Але для цього перелому, наголошує екскапітан, потрібні інструменти, тобто зброя, люди на Заході мають тиснути на свою владу, а не люб'язувати. Також гість програми зазначає, що в української президентської адміністрації перестали люб'язнити, бо йде війна і переживання про сварки з іншими країнами недоцільні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Я вважаю, що Україна може сісти за переговори тоді, коли вона буде на боці сили, коли диктуватиме, як йтимуть ці переговори», - каже Гарі Табах.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, чому багато людей проти безумовного базового доходу.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Влад Росс підказав, коли краще вбити путіна.