Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Кожен хоче хоч якось докласти себе до нашої великої перемоги. Я думаю, цей феномен будуть вивчати 100%», - зазначив Олександр Стасюк.

Волонтер привів у приклад ситуацію, коли до нього звернулася 90-річна бабуся із проханням забрати в неї хліб, який вона спеціально випекла для людей із сіл, де бракує харчів.

«Війна вже увійшла в рутину, але головне, аби волонтери не втомлювалися», - сказав Олександр Стасюк.

За словами волонтера, головна мета будь-якого українця, який допомагає або є волонтером, – це відчувати себе корисним своєму народові та державі. На його думку, цей феномен притаманний саме українцям: коли він мав змогу поспілкуватися із західними журналістами, то вони сильно дивувалися, що українці змогли так згуртуватися заради допомоги одне одному.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Дай мені автомат та відправ на фронт – пару днів і шматок м’яса. Там я буду тільки заважати, а не допомагати. Якщо я можу таким чином допомогти, то чому б і ні», - підкреслив Олександр Стасюк.

На думку волонтера, зараз усі амплуа потрібні, тому дуже важливо, аби у нинішній важкий час кожна людина була на своєму місці: маленьким гвинтиком, який є складовою великої машини, що наближає нас до перемоги.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін розповів, як відбувається процес повернення поранених українських бійців з полону.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс підказав, коли краще вбити путіна.