Про це він розповів у програмі «Politeka online».

«З’явилось багато повідомлень від російських ЗМІ, що керівництво «Азову» перевезли до Москви. Справа у тому, що офіційного підтвердження цьому на даний момент немає жодного, але ми ці сигнали отримували й раніше від власних джерел, тому вважаємо, що вірогідність цього надзвичайно висока», - зазначив Максим Жорін.

За словами військового, усі інші полонені українські бійці «Азову» продовжують залишатися у колонії на окупованій території, а саме в Оленівці.

«Умови там не дуже добрі, але для того, аби жити, усього достатньо: їжа, вода і абсолютно базові медикаменти, але ні про які нормальні умови наразі взагалі говорити не можна. Наразі у нас рухається процес по обміну тілами – вже три таких успішні процеси відбулося», - сказав Максим Жорін.

Як зазначив військовий, наразі, у кращому випадку, нам вдалося забрати половину тіл загиблих українських військових.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

«Ще приблизно стільки ж доведеться забрати або поміняти. Також зараз відбувається процес щодо обміну поранених і сподіваюсь, що в найближчий час ми побачимо наших перших поранених героїв, яких ми зможемо повернути додому», - підкреслив Максим Жорін.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін пояснив, яку тактику використовують українські військові на Луганщині.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Толкачов пояснив, чому багато людей проти безумовного базового доходу.