Про це він розповів у програмі Олександра Новохатського «Садок вишневий».

«Стамбульська конвенція – це ціннісна річ. Суть її у наступному – ввести в правове поле гендерну доктрину. Вводиться поняття гендерної ідентичності і сексуальної орієнтації», - зазначив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, у більшості країн, які підписали Стамбульську конвенцію, вже було більш схилене законодавство до такого рішення: там були дозволені одностатеві шлюби та усиновлення дітей цими парами.

«Це все виставляють, що це обов’язкова умова для набуття статусу члена ЄС. Я вважаю, що це неприпустима річ говорити, що це є обов’язковою вимогою – це маніпуляція чистої води», - підкреслив Анатолій Якименко.

На думку експерта, введення Стамбульської конвенції має на увазі введення гендерної ідеології, що, за його словами, важко буде сприйматися українським суспільством.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, філософ Олександр Новохатський пояснив, що таке воля насправді.

Також Знай.ua повідомляв: Тарас Загородній заявив, що українська армія стає все сильнішою і сильнішою.