Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив Подорожнього».

Як зазначає гість програми, він завжди казав, що Україна вступить і до ЄС, і до НАТО, але це станеться у 2024 році.

«2024 рік – поворотний у всіх відношеннях для нашої країни. Юпітер, символ великого щастя, успіху, просування, добробуту, увійде в знак Тельця, а українці пов'язані григоріально із цим знаком зодіаку, з Тельцем», - пояснює Влад Росс.

За його словами, у 2024 році слід очікувати на приплив великих інвестицій, західного капіталу, відновлення міст, Маріуполя, Бучі, Ірпеня, Харкова. До того ж, додає астролог, економічний центр зміститься у Східну Європу і Україна стане східноєвропейською Швейцарією.

«російську федерацію я не бачу як таку країну в цілісному стані, вона розвалиться приблизно на 8-10 частин», - зазначає Влад Росс.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Згідно з його прогнозом, розвал росії відбудеться 2025 році, коли Плутон, символ смерті, увійде до Водолія, а це символ цієї країни.

Також астролог вказує на той факт, що війна в принципі була наперед програна для росії, оскільки путін напав на Україну в руйнівний 6-й градус риб 24 лютого. Як він пояснює, якщо військовокомандувач нападає на руйнівний градус риб, то він програє цю війну, а путін у принципі виконував завжди лише руйнівну програму.

Астролог вважає, що війна продовжуватиметься доти, доки Марс не стане ретроградним у листопаді.

Марс – планета війни, а ретроградність це послаблює різко, всім набридає війна, всі хочуть переговорів, мир налагодити. Тому, якщо війна і триватиме, то максимум вона триватиме до листопада місяця, максимум до грудня, коли вже остаточно Марс піде назад», - упевнений Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, Якименко висловився з приводу Стамбульської конвенції.

Також Знай.ua писав про те, що Жовніренко порівняв росію з ордою.