Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

За словами експерта, навряд чи через публікацію цієї розмови Макрона з путіним відносини між країнами якось зміняться, але варто розраховувати на відповідь із російської сторони.

«Помститися путін цілком може захотіти. Він дуже злопам'ятний. Це може бути все, що завгодно. Наприклад, публікація реальних чи сфальсифікованих переговорів із Макроном, які виставили б французького лідера у поганому світлі. Крім того, Путін може «нацькувати» на Макрона своїх пранкерів — Вована та Лексуса, яких, безумовно, курує Кремль», - розмірковує Іван Преображенський.

Водночас політик вважає, що злив розмови навряд чи позначиться на російсько-українській війні якось інакше, ніж хотів і розраховував сам французький президент. Зокрема, каже він, йдеться про збільшення допомоги Україні з боку Франції та перехід до неї взагалі лідерства у цих питаннях, яке до цього мала Німеччина.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що Лукашенко лише демонструє підготовку до наступу.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, що росіяни самі перенесуть війну на територію рф.