Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

Політолог зазначає, що ця розмова президентів Франції та росії відбулася за 4 дні до повномасштабної війни проти України, але опублікували її тільки зараз і на це французька сторона мала свої внутрішньополітичні причини. Зокрема, він говорить про закінчення парламентських та президентських виборів у Франції.

«Макрон та його партія зберегли владу. І тепер у президента Франції розв'язані руки для жорсткішої політики щодо росії, йому не треба так активно враховувати страхи виборців», - наголошує Іван Преображенський.

Також експерт згадує, що президент Франції вже заявив про перехід економіки країни до мілітаризації, це рішення ухвалюється на тривалий час через російсько-українську війну. Тепер же, констатує він, Макрон повинен пояснити французам, чому він займає таку позицію.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, для чого Лукашенко проводить навчання білоруських військ на кордоні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, чи вийдуть росіяни на протест проти путіна.