Про це вона розповіла на каналі «My.ua» у програмі «Переможемо» з Дмитром Фоміним.

«Я розуміла, що я можу більше, і я, коли допомагаю, заспокоююся, адже інакше ти просто гортаєш канали новин і дуже переживаєш. Я купила квиток до Києва та поїхала волонтерити, це був березень», - сказала Ганна Плеханова.

За словами волонтерки, допомога іншим людям – це певною мірою заспокійливе для самого себе, тому що ти усвідомлюєш свою користь, постійно чимось зайнятий і в тебе просто немає часу для того, щоб читати погані новини та хвилюватися.

«Я не знала, де я волонтеритиму, я спочатку думала, що я піду або мити підлогу в госпіталі або на кухню готувати - що завгодно, аби бути корисною», - підкреслив Ганна Плеханова.

Як зазначила волонтерка, після приїзду до Києва вона познайомилася зі своєю майбутньою командою, яка згодом розросталася і потім перетворилася на проект «Стоп тривога».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Ми займалися допомогою по Києву та Київській області, а потім допомагали пологовим будинкам. Потім до нас почали звертатися ЗСУ, ми годували солдатів на блокпостах та Тероборону: домовлялися з різними кафе та потім розвозили», - сказала Ганна Плеханова.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олег Постернак заявив, що теза про «втому від війни» – психологічна операція окупантів.

Також Знай.ua повідомляв, що волонтерська ініціатива "Авто для фронту" оголосила про початок збору коштів.