Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

На думку гостя програми, ніхто не хоче пов'язувати свою долю та долю свого народу із путіним. Зокрема, зазначає він, йдеться про Лукашенка, який, будучи досвідченим інтриганом, зможе знову обвести всіх навколо пальця і ​​Лаврова теж.

Також політик вважає, що після перемоги України у росії розпочнуться деструктивні процеси, які швидко призведуть до краху путінського режиму. Але населення, зазначає він, зараз настільки перебуває під впливом пропаганди, що знадобляться роки, щоб повернути його до почуттів.

«Ідіотизм у росії – це половина державної політики», - наголошує Геннадій Гудков.

Принагідно він порушує тему переговорів і ставить питання, чому зараз путін хоче посадити Україну за стіл переговорів якнайшвидше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Бо розуміє, що зараз розпочнеться контрнаступ, зараз розпочнеться випалювання російської армії. І потім буде дуже складно торгуватися із Заходом. А зараз вони хочуть нав'язати Україні не дуже приємний мир, але приємний для путіна», – пояснює Геннадій Гудков.

Для зміни росії, вважає гість програми, їй потрібна військова поразка, а величезна кількість трун з України в росію нічого не змінюють. Зокрема, каже він, 30 тисяч загинули – стільки ж гинуть на дорогах. До того ж, зазначає політик, росія завжди вела війни ціною величезних невиправданих жертв серед своїх солдатів та офіцерів.

«росія звикла до такої кількості жертв, щороку зазнає втрат як у війну, тому 30 тисяч нікого там загалом не дивують», - констатує Геннадій Гудков.

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, що росія продовжує вмовляти Лукашенка вступити у війну.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів про інформаційний фронт російсько-української війни.