Про це він розповів у своєму блозі.

«Після того, як фахівці подивилися апаратуру, найчастіша реакція була: «Вау, невже ж тут таке? Я про таке тільки чув», - розповідає Геннадій Друзенко.

Як зазначає медичний директор ПДМШ Всеволод Стеблюк, за міжнародною класифікацією це госпіталь невідкладної допомоги другого рівня для цивільного населення.

«30 ліжок стаціонарних, плюс 6 ліжок реанімації і також амбулаторний прийом до 300 пацієнтів за добу, можна виконувати 7 складних операцій, 15 середньої складності або до 30 малих хірургічних втручань», - зазначає він.

Принагідно Всеволод Стеблюк провів екскурсію мобільним госпіталем, показав, де проходить амбулаторний прийом, консультації з фахівцем із внутрішньої медицини, акушером-гінекологом, педіатром, де знаходиться сестринський пост і зберігаються медикаменти, як пройти в операційну з електрохірургічним інструментом і наркозно-дихальною апаратурою експертного класу. Також він розповів, що в реанімації для кожного пацієнта є окремий кисневий концентратор, окрім цього, є велика киснева станція, а рентген-служба розташовується в окремому наметі зі є свинцевим покриттям стін.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я по-хорошому радий за мешканців цього смт, у якому ми знаходимось і де він розгорнутий, бо вони матимуть просунуту медицину сучасного європейського рівня», - каже Геннадій Друзенко.

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський пояснив, як вирішити проблему заблокованих портів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів про втрати України в російсько-українській війні.