Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«В липні запустить роботу реєстр руйнувань. Обіцяли і ось запускають. За ним громадяни зможуть подати заяви про пошкоджене під час війни майно», - повідомляє Катерина Котенкова.

Як вона додає, заступник міністра інфраструктури Анатолій Комірний говорив про запуск повного функціоналу до середини місяця. За словами журналістки, завдяки реєстру не лише фізичні особи зможуть реєструвати факти знищення нерухомості, але й органи місцевого самоврядування будуть публікувати результати обстеження якихось конкретних місць.

«У липні збільшиться розмір аліментів на дитину з огляду на підвищення прожиткового мінімуму і подорожчає оформлення автоцивілки, але розміри страхових виплат також суттєво зростуть: зі 130 до 160 тисяч гривень за шкоду, заподіяну майну, із 260 до 320 тисяч за шкоду життю та здоров’ю», - повідомляє Катерина Котенкова.

Також вона зазначає, що 30 червня був останнім днем, коли українці з могли ввести в Україну авто з Європу а нульовим розмитненням, а з липня доведеться за це платити, як раніше. Окрім цього, зазначає журналістка, з 24 липня в сервісних центрах МВС будуть по-новому видавати права водіям, а власників абсолютно всіх транспортних засобів змусять замовити платні номерні знаки

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Також з липня місяця айкос та вейп прирівняли до сигарет. Завдяки цьому продавати їх неповнолітнім буде заборонено. А з 11 липня за куріння електронних пристроїв у громадських місцях та їх реалізація неповнолітнім будуть штрафувати», - попереджає Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Піонтковський розповів, як світ тепер ставиться до росії.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський пояснив, як вирішити проблему заблокованих портів.