Про це він розповів у своєму блозі.

«Ніхто не знає, скільки вже українських дітей загинуло від російської зброї: може бути кілька сотень, а може й кілька тисяч, тому що лише за підрахунками в одному Маріуполі загинуло понад 20 тисяч мирних громадян. Очевидно, що близько чверть з них це діти», - зазначив Олесь Доній.

За словами журналіста, через цю війну страждає дуже багато дітей і росія це робить навмисно, тому що вони хочуть знищити нашу державу, народ та культуру.

«Діти на жаль гинули, гинуть і, поки не зупиниться російська агресія, будуть гинути. Російський фашизм вбиває дітей точно так, як і українських військових», - підкреслив Олесь Доній.

На думку журналіста, поки в росії залишається путінська влада сценарій переговорів не буде реалістичним.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

«путін є неонацистом, він мріє про знищення української держави та про фізичну ліквідацію українців», - сказав Олесь Доній.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Піонтковський розповів, як світ тепер ставиться до росії.

Також Знай.ua повідомляв, що економіст Олексій Кущ заявив, що зниження цін на нафту не розвалить росію.