Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Рух іде повільно, але у потрібному нам напрямку. Ця машина набере обертів, бо скільки можна повільно котитися?», - зазначив Раміс Юнус.

За словами політолога, поступово Західні партнери збільшують підтримку України у військовому плані, хоч це відбувається і не з тією швидкістю, як хотілося б Україні, але все ж таки правильні кроки робляться, і допомога нарощується стабільно.

«Основний удар припадає на інфраструктуру України та громадянське населення, я вже не говорю про жертви, які несуть ваші Герої на полях битв, а все це залежить від рівня тієї допомоги, яку надає весь колективний Захід», - наголосив Раміс Юнус.

Як зазначив політолог, президент України Володимир Зеленський, виступаючи на різних самітах за участю західних лідерів, завжди повторює те саме: «Дайте зброю, а решту ми вже самі вирішимо».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Сьогодні чітко видно, хто підтримує, а хто підтримує лише на словах чи змушений підтримувати, виходячи зі зміни порядку денного та громадської думки. Завищених очікувань я не маю, але я точно знаю, що процес (нарощування допомоги, - Ред.) йде в потрібному напрямку», - сказав Раміс Юнус.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Тарас Загородній заявив, що росія в істериці через високоточні удари ЗСУ по тилах.

Також Знай.ua повідомляв, що Іван Патриляк розповів, як фіни свого часу не дозволили прихід до влади комуністів.