Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«У нас немає вибору – нам потрібно захиститися і якби хтось навіть погодився віддати їм окуповані території, то це б не зупинило наступу. путін хоче знищити Україну», - зазначив Віктор Уколов.

За словами експерта, будь-які домовленості з росією не означають, що путін відмовиться від ідеї захопити Україну, тому українцям нічого не залишається окрім як воювати та звільняти свої території, які були окупованими.

«Я не кажу, що він хоче знищити усі 38 мільйонів українців, тому що це фізично неможливо, але він хоче, аби ми здалися і Україна перестала існувати як держава, а також знищити національно-політичний актив, аби не було конкуренції», - підкреслив Віктор Уколов.

На думку політтехнолога, потрібно думати тільки про перемогу, бо усі інші варіанти окрім того, що не вигідні, ще й небезпечні для нашого народу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«У нас немає вибору – нам потрібно перемагати і тільки в такому разі у нас є шанс на майбутнє. Після того, як вони будуть вигнані з території України, то тоді можна буде обговорити репарації та компенсацію завдання шкоди Україні», - сказав Віктор Уколов.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що стара ідеологія воєн помре і людство житиме за іншими принципами.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура влаштовує благодійний розіграш футболки Жана Беленюка: «Українці Поряд!».

https://youtu.be/r99IEInO1Ds