Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку гостя програми, приблизно 20% білорусів, якщо не брати до уваги військових, не хочуть змінювати режим у країні.

«Я не скажу, що вони підтримують, але вони не хочуть нічого міняти. Ще якась частина людей просто боїться щось говорити, тож і нічого не кажуть проти. Решта, скажімо так, розсаджені, зґвалтовані і вбиті, багато хто повиїжджав», - пояснює Денис Прохоров.

Якщо ж говорити про військових, зазначає він, то тут теж не все так просто: прямо ідейних за режим може і не бути, але багато хто на офіцерських посадах і їм могли пообіцяти якесь безтурботне подальше життя до труни. Тому, розмірковує командир, білоруська армія і не хоче воювати проти України.

«І найзатятіші солдати Республіки Білорусь, які хотіли, може колись здійснити таке, зараз уже замислюються над тим, як би не стати першою партією в мішках і їхати назад», - наголошує Денис Прохоров.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова заявила, що удари по Вінниці – це справжній тероризм.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як насправді росіяни ставляться до війни з Україною.