Про це він розповів у себе в блозі.

«Вони живуть у міфах, але можливо хтось й усвідомлює: я допускаю, що, звичайно, є невеликий відсоток розумних людей, які живуть на території росії, але більшість все таки підтримує путіна», - зазначив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, ще є певна кількість росіян, які просто поїхали з російської федерації шукати долі в інших країнах, хто куди може.

«Хтось намагається гратись у якусь опозицію, наскільки це взагалі можливо, там ж все криміналізовано, а хтось мовчки спостерігає, думаючи – «я начебто проти, але я буду мовчати, бо ще прийдуть за мною…», - сказав Олександр Мусієнко.

Як зазначив експерт, ті росіяни, які підтримують війну з Україною і яких, на жаль, більшість, не бачили життя, як живуть інші країни, тому що вони є дуже бідними.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«путін не прийшов (до влади у рф, - Ред.) на гаслі «ми відновимо економіку», а він прийшов, кажучи, що «будемо вбивати»: він прийшов на війні, що подалося, як велич і перемога. Злетіла ціна на газ та нафту, чим скористалися великі урбанізовані центри такі як Москва або Петербург, а глибинки та інші регіони не зрозуміли, що можна (більш-менш нормально жити, - Ред.)», - підкреслив Олександр Мусієнко.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Павло Себастьянович пояснив, чому Захід нам допомагає.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів про нейтралітет скандинавських країн у Другій світовій війні.