Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Захід нам допомагає, тому що наш народ почав воювати. Коли народ воює, то Захід сприймає наш уряд, як представників того народу, і тому збирається Рамштайн, де більш ніж 40 країн і тому є така величезна допомога зі всього світу», - зазначив Павло Себастьянович.

За словами експерта, іноді виникають суперечки між українським урядом та країнами, які надають нам фінансову та військову допомогу, тому що, на його думку, наш уряд вже прагне про величезні кошти від Заходу на відновлення України, коли війна ще не закінчилася, і навіть приблизна дата перемоги нам ще залишається невідомою.

«Коли Захід бачить, що уряд не приймає зусиль, аби спрямувати економіку на військові рейки, то він не може зрозуміти, як далі допомагати», - сказав Павло Себастьянович.

Як зазначив політолог, це демонструє ситуація із Вікторією Спартц, яка наразі є дуже неоднозначною особистістю, тому що вона, не дивлячись на те, що є українкою за походженням, намагається зірвати допомогу Україні, посилаючись на те, що у нас корупція.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова заявила, що за двох умов українці можуть не платити за розподіл газу.

Також Знай.ua повідомляв, що політологиня Олександра Решмеділова пояснила, який бюджет має програма по відновленню України.