Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає Геннадій Друзенко, йому би не хотілось, щоб ПДМШ обмежувався перевезеннями поранених, виконуючи функцію швидкої допомоги, їхні лікарі мають більше працювати в операційних, зокрема, це вдається у Слов’янську. За його словами, тут можна побачити справжніх героїв: це і медики, і бійці, і водії, які часто виявляються головними, адже від них залежить, чи доїде швидка.

«Я вважаю, що бійці, які тримають таку страшенну навалу ресурсної орди, цієї брутальної страшної орди, заслуговують на найкращу медичну допомогу, і ми все робимо для того, щоб вона була найвищого рівня, доступною, своєчасною і, зрозуміло, безоплатною», - каже Геннадій Друзенко.

Також він підкреслює, що співпраця військових і цивільних дає гарні результати, зокрема, про це свідчить київська кампанія, під час якої всі, хто залишилися у столиці, якось допомагали: хтось давав координати, хтось давав пиріжки, хтось шукав паливо, хтось сідав на швидку. На думку Геннадія Друзенка, ця кооперація, а також вміння делегувати повноваження та домовлятися, а не тільки наказувати, свідчить про зрушення у бік західної цивілізації. А від американських військово-медичних компаній, зазначає він, ДПМШ відрізняється тільки тим, що його не фінансує уряд, гроші йдуть від людей з усього світу.

«У якомусь сенсі ми стали полем битви вільного світу з рабством, людської гідності з кріпацтвом сучасним, гуманності з брутальністю. Тому весь світ, чим може, допомагає», - пояснює Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що всі нинішні ідеології переживають епоху заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова заявила, що економіка України – це її другий фронт.