Про це він розповів у програмі «Розвилка».

Як пояснює політолог, глобалізм – це насамперед про рівність. У той же час усі запропоновані на Світових економічних форумах у Давосі концепції, міркує він, якраз не про рівність, а про те, що одні визначають правила гри, а інші - по них грають.

«Усі нинішні ідеології переживають епоху заходу, абсолютно всі. Можете перераховувати будь-яку: pax americana, європейську ліберальну, «рускій мір» тощо – вони не відповідають не просто духу часу, це голосне слово, вони не відповідають потребам простих людей і, найголовніше, вони не дають те, що називається національна самоідентифікація », – стверджує Руслан Бізяєв.

Після війни, стверджує він, ми опинимося в новому світі, у якому будуть нові світові інституції, нова фінансова система, нові політичні еліти, але для цього повинні померти старі.

«Україна народиться, але це буде нова Україна, це буде інша Україна, це буде Україна, якою ми пишатимемося», - переконаний Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водночас експерт зазначає, що в питанні закінчення російсько-української війни важливим є не стільки відхід путіна, скільки бачення російських еліт розвитку ситуації, де поки що перевага і важелі впливу на стороні партії війни.

«путін – це не цар, це голова політбюро, він теж змушений усередині росії балансувати», - наголошує Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Сонін розповів, що війна проти України заведе російську економіку у глухий кут.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, чи стане комуналка дешевшою завдяки термомодернізації.