Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як зазначає журналістка, з одного боку, українцям кажуть про зниження комуналки, з іншого – статистика показує протилежні дані.

«В Україні за 2 роки нараховані суми за житлово-комунальні послуги зросли на 83%. Як повідомляє Державна служба статистики, у грудні ще 1919 року українцям за житлово-комунальні послуги була нараховано майже 17 мільярдів гривень, у грудні 2020 – вже 28 мільярдів. У Держстаті уточнили, що вже в грудні 2021 за послуги ЖКГ українцям нарахували майже 31 мільярд гривень», - розповідає Катерина Котенкова.

Отже, констатує вона, нарахування за комунальні послуги для населення за 2 роки збільшилось на 14 мільярдів гривень або на 83%. Водночас зазвичай, підкреслює журналістка, українцям говорять, що тарифи на житлово-комунальні послуги знижуються.

За її словами, також звучать заяви про те, що комуналка стане дешевшою завдяки термомодернізації. Тим не менш, Катерина Котенкова нагадує, що йдеться по колосальні суми, а в Україні зараз й так багато нагальних проблем.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Патриляк розповів, як СРСР і Німеччина вирішили долю європейських за спиною їхніх урядів.

Також Знай.ua писав про те, що Буздуган розповів про новий економічний цивілізаційний проєкт.