Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

На думку економіста, здебільшого російські еліти незадоволені через війну проти України, вони також бояться сказати про це і навіть зізнатися, але є й такі, хто наживаються на цьому. Водночас він вважає, що зупинити війну можуть саме еліти, зрозумівши, що буде з економікою їхньої країни далі.

«Розуміння еліти, якоїсь частини вищого керівництва досягне того, що це шлях в абсолютно глухий кут. Мені здається, що вони зрозуміють, що це шлях у глухий кут, тільки якщо зрозуміють, що економічні проблеми, що посилюються, супроводжуватимуться військовими неуспіхами», - пояснює Костянтин Сонін.

У той же час він вважає, що путін намагатиметься затягувати війну і продовжувати, щоб отримати якісь успіхи на фронті та використовувати це на переговорах. На думку експерта, все це – лише підтримка міфу.

«На мій погляд, це досконалий міф: чим далі рухається російська армія – тим гірші умови для переговорів. Але мені здається, що в керівництві багато хто вірить, що, якщо взяти більше територій, загрожувати сильніше, то легше переговорюватися», - підкреслює Костянтин Сонін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Загалом, міркує він, у росії має зміниться режим, путіна або наздожене смерть, або його змістять, тоді закінчиться війна. Проте, зазначає економіст, росія не повернеться до колишнього економічного рівня швидко, це цілком може зайняти десятиліття, до того ж невідомо, яким буде наступне керівництво країни, воно лише накаже вивести армію з території України чи візьметься за реформи і скасує закони путіна.

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що у майбутньому пенсія у солідарній системі стане однаковою для всіх.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен пояснив, як зараз Україна сприймається у світі.