Про це він розповів на каналі My.ua.

«Зараз Україна за більшим рахунком формує загальносвітовий порядок денний. Україна зайняла дуже активну позицію, тому, певно, деяким європейським лідерам хотілося б, щоб ми були менш активними у питанні «чому так повільно і мало зброї?», - зазначив Борис Тизенгаузен.

За словами експерта, якщо раніше Україна асоціювалася у світі з якимись дуже успішними людьми, як, наприклад, Андрій Шевченко чи Віталій Кличко, то зараз у світовому інформаційному просторі Україна практично формує тренди через війну.

«Україна зараз – це війна та біженці, яких практично всі європейські країни прийняли, а також Україна – це історія про те, як країна фактично віч-на-віч зустріла агресора – росію. Україна – це феномен, адже нам казали, що ми протримаємось лише три дні», - наголосив Борис Тизенгаузен.

Як зазначив експерт, Україна не просто протрималася під натиском російської агресії, а ще й дуже успішно дала відсіч.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«На жаль, зараз Україна – це все, що пов'язано з війною», - сказав Борис Тизенгаузен.

Як повідомляв Знай.ua, військовий інструктор «Дід» розповів, коли станеться переломний момент у війні з росією.

Також Знай.ua повідомляв: Олександр Кочетков заявив, що корупція під час війни – це допомога ворогові.