Про це він розповів на каналі «Разные люди».

«Навіть немає часу подивитися, що діється на фронті, але якщо поглянути, то завжди: то одні посунулися, то інші. Почалася позиційна частина війни», - зазначив «Дід».

За словами військового інструктора, результат війни залежатиме від того, скільки і коли прийде озброєння та наскільки буде підготовлено людей.

«Якщо це буде правильно та грамотно використано, то думаю, що до кінця літа чи до осені вже буде перелом в українську сторону», - наголосив «Дід».

Як зазначив експерт, мотивація в українських військових на дуже високому рівні, а єдине, чого не вистачає – це озброєння. За його словами, за найсприятливіших обставин буквально за кілька місяців може статися у війні переломний момент на користь України.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Павло Себастьянович пояснив, чому Захід нам допомагає.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Олександра Решмедилова пояснила, який бюджет має програма відновлення України.