Про це він розповів у своєму блозі.

«Головний активуючий принцип, яким діє ставка верховного головнокомандування, тобто влада військового часу, це старанність і відповідальність. Будь-яке рішення ставки має прийматися оперативно і вчасно, виходячи із ситуації на фронтах, включаючи дипломатичний, і виконаються негайно та неухильно», - наголошує Олександр Кочетков.

Водночас неналежне виконання або невиконання рішень, наголошує він, мають суворо каратися: звільнення, розжалування, подання до суду – залежно від тяжкості наслідків відразу та без винятків. А прояви корупції на будь-якому рівні, додає політолог, мають прирівнюватися не просто до мародерства, а до пособництва ворогові і каратися відповідно.

«Описана система військової влади із реальною, а не імітаційною ставкою верховного головнокомандування справді переведе країну на військові рейки. Якщо зміна ставлення до війни піде з самого верху, то й решта населення вишикується в загальнодержавний тренд, змушене буде вишикуватися», - розмірковує Олександр Кочетков.

На його думку, слід запровадити цивілізовану диктатуру на період війни. Водночас експерт наголошує, що це краще, ніж ризик нарватися на диктатуру агресора, у якій стріляють на поразку просто за косий погляд у бік окупантів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Вибудуємо адекватну у війні систему влади, встоїмо та переможемо, а потім почнемо відроджувати країну, повертаючи елементи демократії за збереження жорсткої реакції на будь-яке правопорушення, особливо у верхніх ешелонах влади», - робить висновок Олександр Кочетков.

Як повідомляв Знай.ua, Павло Себастьянович пояснив, чому Захід нам допомагає.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів про нейтралітет скандинавських країн у Другій світовій війні.