Про це він розповів на каналі «Разные люди».

«Ми повинні мати резерв, щоб бійці у групі могли міняти один одного. Якщо ми втратимо медика, то я маю знати, що у групі є друга людина, яка може її замінити», - зазначив «Харлей».

За словами інструктора, це стосується абсолютно всіх амплуа в підрозділі: навіть якщо група бійців втрачає командира, то має бути спеціально навчений боєць, який зможе замінити втрату.

«Тому у нас йде мінімум три професії на кожного бійця в групі», - сказав «Харлей».

Як зазначив експерт, абсолютно кожен військовий у підрозділі повинен мати спеціальність медика – це найважливіша спеціальність. Також, за його словами, окрім основної спеціальності кожен учасник групи має спільну військову підготовку, тобто ті ж медики все одно вміють воювати, стріляти та знаються на зброї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Але, перш за все ти спочатку маєш бути добрим воїном, а лише потім уже фахівцем у своїй спеціальності», - сказав «Харлей».

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова заявила, що економіка України – це її другий фронт.

Також Знай.ua публікував слова Руслана Бізяєва: Усі нинішні ідеології переживають епоху заходу сонця, абсолютно всі.