Про це він розповів у програмі «Особистість» із Сергієм Дойком.

Як вважає журналіст, проблема політичної системи в Україні полягає в тому, що влада зосереджується в руках однієї групи людей. Водночас він наголошує, що істина народжується у діалозі, коли є різні точки зору на ситуацію.

«Монополізовано точку зору, бачення ситуації, це зашореність. Ми бачимо лише те, що нам показують», - наголошує Влад Сидоренко.

І саме звідси, пояснює гість програми, і йде проблема призначень на різні посади, вибір президента продиктований вибором його оточення і цей вибір є єдиним можливим.

«Коли він (ред. – президент) не має жодного вибору, коли він перебуває в штучній ізоляції, у теплій ванні, коли він капсульований, назвіть це, як хочете, і йому 3 особи, чи 4, чи всі сказали, що ось ця людина – наша, то, звичайно, у нього немає альтернативної точки зору. Вся інформаційна аналітична папочка, яка кладеться на стіл, підігнана таким чином, щоб цю людину призначили, бо ті люди в цьому зацікавлені, його оточення, і вони не будуть писати, що вона співпрацювала з тим, таким і таким», - пояснює Влад Сидоренко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме в цьому, стверджує він, і полягає хибність системи: коли ухвалюється рішення, ніхто не може заперечити чи представити іншу точку зору, оскільки всі належать до однієї групи.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі заявив, що після ленд-лізу російська армія не матиме шансів продовжувати окупацію.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов пояснив, з якою метою було здійснено кадрові заміни в СБУ.