Про це він розповів у себе у блозі.

За словами політолога, серпень і липень будуть вкрай гарячими, росія намагатиметься не допустити, щоб на повну запрацював ленд-ліз, який у принципі ще не запрацював. Проте, наголошує він, навіть за результатами роботи HIMARS у невеликих кількостях росіяни розуміють, що більша кількість озброєнь наблизить контрнаступ і зменшить їхні шанси на продовження окупації.

«Мій сценарій у тому, що все залежатиме від того, хто краще накопичив сили. Те, що загострення найближчі півтора місяці буде і відбуватимуться битви, в принципі, - це очевидно. Ми накопичуємо сили і росія також накопичує сили», - наголошує Максим Ялі.

Також він зазначає, що політика Великобританії щодо підтримки України не зміниться, тут є абсолютний консенсус не лише всередині консервативної партії, а й їхніх опонентів лейбористів та загалом у британському істеблішменті. За словами експерта, Великобританія з точки зору виконання своїх обіцянок щодо військової допомоги України є одним із безперечних лідерів.

«Тимчасове затишшя, перепочинок, перегрупування військ - лише свідчення того, що так звана третя фаза війни дуже скоро може початися. А ті воєнні дії, які відбуваються на Донбасі, в принципі не перериваються, битва за Донбас не завершена», - стверджує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко пояснив, що кооперація військових та цивільних – це ознака західної цивілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ розповів, коли Європа потрапила у залежність від російських енергоносіїв.