Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Ротації вже пішли, і я думаю, що цей процес закінчиться відставкою нинішнього прем'єр-міністра Дениса Шмигаля», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, кадрові заміни обумовлені тим, що влада хоче посилити державні установи перед восени, що насувається. Як зазначив політолог, верхівку влади могли не влаштовувати результати роботи деяких керівників: заміни було здійснено з метою покращення соціально-економічних параметрів.

«Виконавча влада не демонструє збалансованості та єдності у цих питаннях – просто всі ці моменти відійшли на другий план у зв'язку з війною, але восени, крім війни, на перший план вийдуть ще й соціально-економічні питання», - сказав Руслан Бізяєв.

На думку експерта, у такий спосіб влада хоче посилити виконавчу владу. Як він зазначив, очевидним наступним кроком будуть кадрові ротації у Кабміні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ми спостерігаємо процес систематизації та синхронізації у виконавчій владі. Починається процес побудови нової вертикалі виконавчої влади», - наголосив Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Карасьов пояснив, з якою метою було здійснено кадрові заміни в СБУ.

Також Знай.ua публікував слова Олександра Качури: Ми маємо ставити для себе пріоритет при відновленні – це безпека громадян.