Про це він розповів у своєму блозі.

«Зрозуміло, що ми повинні ставити для себе пріоритет під час відбудови – це безпека громадян», - підкреслює Олександр Качура.

Зокрема, він радить скористатися досвідом Ізраїлю: там бомбосховища розміщені обов’язково під кожним будинком, під кожною школою, під кожним громадським закладом. Також політик зазначає, що одним і пріоритетних напрямків післявоєнної відбудови України повинна бути термомодернізація всього житлового фонду. Принагідно він нагадує, що за всіма прогнозами ця зима для держави буде надзвичайно складною.

«Ми повинні вже вийти з цього ярма, стати енергетично повністю незалежною державою. У нас є достатня необхідна кількість внутрішнього видобутку газу для того, щоб забезпечувати Україну», - стверджує Олександр Качура.

А термомодернізація будинків житлових, додає політик, за різними оцінками, може зробити наші помешкання до 70% більш енергоефективними. Тому, констатує він, ці напрямки повинні бути найбільш пріоритетними під час повоєнної відбудови України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв пояснив, що СРСР розцінював усі держави, що межують з ним, як потенційних противників.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про допомогу від ООН у розмірі 2200 гривень.