Про це він розповів у своєму блозі.

За словами депутата, він був дотичний до напрацювання закону про деолігархізацію і підтримував його прийняття у стінах парламенту. Зокрема, зазначає він, олігархи не повинні мати можливості впливати на Верховну Раду, на президента, на суспільну думку через ЗМІ, на державні монополії, на встановлення тарифів.

«Я задоволений першими результатами, що дійсно ми витісняємо великий олігархічний капітал з усіх важливих сфер управління держави», - підкреслює Олександр Качура.

На його думку, цим президентським законом вони наблизили Україну до стандартів, які є, наприклад, у сфері лобістської діяльності у США, у європейських держав, і взагалі наблизили Україну до всіх стандартів цивілізованих країн.

«Це фундамент, який ми заклали, це тільки початок, ми повинні продовжувати боротьбу з олігархічним впливом і на антикорупційному рівні, і змінювати антимонопольне законодавство. Тобто, це процес розпочався, це фундамент, і я бачу, що він уже стає міцним і починає працювати», - констатує Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сазонов розповів, як рф може спробувати покращити свої переговорні позиції.

Також Знай.ua писав про те, що Жданов розповів, чому окупанти не можуть розпочати наступ на Донбасі.