Про це він розповів у програмі «Діалоги» з Максимом Ялі.

Як зазначає експерт, Україна вже довела, що має право сидіти за столом переговорів щодо закінчення війни і без нас рішення приймати не можна. Тим часом путін, констатує він, хоче говорити з Лондоном, Брюсселем, Вашингтоном і переконати їх у чомусь.

«Спроби вести переговори з Києвом чи з тими самими американцями Москва робить раз на тиждень, але на їхні умови дикі та безглузді ніхто не йде. путін звик говорити як гопник, він звик говорити з позиції сили, тобто він не домовляється з тобою як з рівним», - пояснює Кирило Сазонов.

Тому, констатує він, путін спробує собі створити таку ситуацію, щоби не домовлятися з українською стороною, а диктувати свої умови. Проте, впевнений політолог, він нічого не досягне ні гіпотетичним захопленням великих українських міст, ні продовженням обстрілів мирного населення.

«Обстріл мирних міст, того ж Києва ракетами, робить нас лише злішими. Ми не йдемо на поступки, ми продовжуємо опір», - наголошує Кирило Сазонов.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як розмірковує гість програми, росія розраховує створити пряму загрозу Києву, щоб схилити Україну до поступок на переговорах. Принаймні, уточнює він, так вважає путін.

«Він чудово розуміє, що ми готові, що ми це прораховуємо, Київ не просто укріплений, зміцнені підходи до Києва і всі їхні маршрути вже відомі і всюди на них чекають «Доброго вечора, ми з України», - зазначає Кирило Сазонов.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв пояснив, як економіка зможе вплинути на закінчення російсько-української війни.

Також Знай.ua писав, що Котенкова пояснила, як подолати вето на законопроект про мораторій на стягнення боргів за комуналку.