Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, сьогодні можна спостерігати, як навіть у росії потихеньку визріває одне просте питання – навіщо був цей повномасштабний напад 24 лютого.

«Давайте не забувати, що путін – це не цар і не генеральний секретар ЦК ВКП(б) товариш Сталін, це голова політбюро, умовно, Брежнєва. Є так звані башти Кремля, це нікуди не поділося, просто зараз домінує силовий блок. Але, враховуючи те, що обіцяли двадцять четвертого, що продавали, зіткнулося з жорсткою реальністю і зовсім не тим, ситуацію треба буде якимось чином відкотити», - розмірковує Руслан Бізяєв.

За його словами, російська економіка теж певною мірою вразлива і навіть досить вразлива. Зокрема, політолог нагадує про російський автопром, який не може зараз обійтися без західних комплектуючих, інакше опуститься зовсім на кілька кроків униз.

«Тому економіка диктуватиме свої умови і нікуди ми від цього не дінемося. Інша справа – коли це станеться, який буде порядок денний і які будуть результати», - наголошує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерт вважає, що результат дасть сукупність факторів, тобто не лише військовий та економічний, а й політичний, коли збитки від війни перевищать ті ілюзорні доходи, які багато хто собі малював у Москві. Також він зазначає, що саме Україна зазнає найбільших втрат та збитків – це люди, а не гроші.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як СРСР на початку Другої світової за допомогою договору про взаємодопомогу розпочав окупацію Балтії.

Також Знай.ua писав про те, що Романчук розповів, у чому різниця між капіталізмом та соціалізмом.