Про це він розповів на каналі «Утро февраля».

«На жаль, Блінкен все ще дотримується миротворчої теорії, за якою з путіним можна домовитися. Спроби, які він робить, працюють не лише на внутрішнє споживання у США, а й на міжнародне», - наголосив Борис Пінкус.

За словами політика, такі ініціативи з боку Блінкена перегукуються з думкою деяких ліволіберальних лідерів.

«Неодноразові спроби посадити путіна за стіл переговорів не увінчалися успіхом, адже сьогодні успіх України – це поле битви, а запорука перемоги України – це сучасна зброя: РСЗВ «HIMARS» мінімум у кількості 50», - сказав Борис Пінкус.

Як зазначив експерт, чинна влада в США повільно вирішує питання поставок великої кількості озброєння для України, але все ж таки займаються цим: на черзі поставки ще більшої кількості РСЗВ «HIMARS», а також понад 500 сучасних безпілотників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«На щастя, переважна більшість республіканців і демократів дотримуються того, щоб допомогти Україні сучасними видами озброєнь», - підкреслив Борис Пінкус.

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Дмитрієв розповів, що росія використовує релігійні організації як агентів свого впливу.

Також Знай.ua повідомляв, що Дональд Трамп хоче, щоб Україна віддала Крим і мала йти на поступки скаженому диктатору.