Про це він розповів на каналі Знай 24.

«В першу чергу – це перемога і знищення москви. Другий етап – це репарації: російські кошти, які будуть не одномоментними, тобто ми з них один трильйон доларів в один день не стягнемо. Це будуть виплати протягом наближчих 5-15 років, а, можливо, і декількох поколінь росіян. Вони повинні заплатити за свої злочини», - повідомив Володимир Омелян.

За його словами, ми повинні для себе чітко обрати стратегію щодо відбудови України та чітко визначитися із принципами, якими ми будемо керуватися. Також, на його думку, важливо аби відбудові України не заважав корупційний чинник.

«Ми бачимо, що сьогодні нарешті відбулося призначення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. І я сподіваюся, що найближчим часом на нас чекає чимало резонансних справ по чиновникам категорії «А», бо ми їх уже зачекалися за два роки, поки Спеціалізована антикорупційна прокуратура не працювала», - зазначив Володимир Омелян.

Як повідомив чиновник, для нас зараз дуже важливо, щоб відбувся симбіоз українських і міжнародних компаній по відбудові України. За словами Омеляна, це має організувати українська влада, гарантувавши прозорість й ефективність своєї роботи.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий капелан ПЦУ заявив, що росія не вміє визнавати поразку.

Також Знай.ua повідомляв, що захисник Азовсталі «Волина» став свідком теракту росіян у Оленівці та сказав правду: «Ми чули крики».