Про це він розповів на першому дні Всеукраїнського форуму лідерів суспільної думки.

«Ми повинні зрозуміти, що політично ми найбільша воююча демократія. Так, консенсус звісно є: не можна зараз встрявати у політику, і це обмежується марафоном, але загалом ми демократія», - зазначив Микола Давидюк

За словами політолога, що Україна на даний момент є найбільшою у світі демократичною країною, у якій відбувається повномасштабна війна. На його думку, навіть попри те, що влада дещо обмежила свободи задля більшої централізації влади, що потрібно у воєнний час, Україна все одно залишається демократичною країною.

«Нам важливо йти вперед, але важливо прийти у точку перемоги не такими, як ми були до цього – це питання нового суспільного договору: частина з нього формується на вулиці, а інша частина на фронті», - підкреслив Микола Давидюк.

На думку експерта, вже зараз потрібно думати над концепцію нової країни, тобто України, яка вийде з війни переможцем.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політологиня Олеся Яхно розповіла, чи могла росія пролобіювати гучну заяву Amnesty International про Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тізенгаузен розповів, хто може стати наступним президентом України.