Про це він розповів під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Ми маємо досить монополізовану картинку в засобах масової інформації, де, в принципі, мало дискусії. На мій погляд, відсутність дискусії шкодить, насамперед, нинішній владі, бо вона не може відпрацьовувати ефективний механізм управління державою. Йдеться не про політичні дискусії, а про соціальні, економічні, фінансові тощо. Відсутність таких майданчиків шкодить, перш за все, подальшому розвитку держави», - заявив Павло Розенко.

За словами екс-віце-прем’єр-міністра, зараз необхідно створити майданчики, де фахівці, експерти матимуть можливість дискутувати щодо майбутнього розвитку країни. Павло Розенко наголосив, що не можна відкладати на потім обговорення різних питань, які стосуються майбутнього України. Уже зараз, за словами Павла Розенка, треба дати відповідь суспільству.

«Нам треба відповідати на ці питання сьогодні, бо завтра наступить дуже швидко. І ми можемо опинитися в дуже складній ситуації, коли економічний прогрес просто не буде кому забезпечувати», - наголосив екс-віце-прем’єр-міністр.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович розповів, чому в Україні швидко зникли десятки тисяч підприємств.

Також Знай.ua повідомляв, що міський голова Житомира Сергій Сухомлин розповів, чи безпечно розпочинати навчання з 1 вересня в режимі офлайн.