Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Спочатку Захід нас у 1990-х роззброїв, а зараз розуміє, що, якщо нас не озброїти, то далі росія піде, по-перше, може, й не піде, а поповзе в бік Заходу, по-друге, надихнуться всі інші країни, які хотіли натиснути на Захід. Тому це питання їхньої національної безпеки, національних інтересів», - пояснює Євген Карась.

Тобто, підкреслює він, це не та ситуація, коли ми комусь щось винні і нам допомагають як меншим чи молодшим, Україна і Захід виступають союзниками, де одні воюють, а інші – забезпечують їх.

До того ж, додає націоналіст, роззброєння було помилкою, зараз доводиться пожинати плоди, тому Захід підтримує Україну і зброєю, і фінансами. Отже, констатує він, нинішнє фінансування Збройних сил України і оборони йде значною мірою за рахунок наших союзників, також вони навчають наших військових.

«Зараз багато хто стикається з тим, що це є обопільне навчання: вони нас вчать чомусь, само собою, у Заходу гарна військова машина, але вже й багато чого ми модернізуємо», - констатує Євген Карась.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карась заявив, що своїм терором росія намагається загнати Україну на Мінськ-3.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, чому в Україні швидко зникли десятки тисяч підприємств.