Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Нема страху, у мене чомусь є таке передчуття абсолютно бронебійне і з перших днів, що фінал буде за нами і позитивним», - стверджує Євген Карась.

Як розповідає націоналіст, він деколи читає серйозних людей, які додають песимізму або похмурого реалізму, на основі певних фактів розглядають більш песимістичні сценарії. Тим не менш, каже він, на щастя, багато з таких негативних прогнозів не справждуються.

«Я так само розумію, що є негативні сценарії, але мені здається, що сценарій буде позитивним. Тому передчуття завжди хороше попри те, що гинуть побратими, важкі умови, всяке буває. Страху смерті, загинути на цій війні – такого немає», - розповідає Євген Карась.

Водночас він відзначає, що при розумінні важкості і ризикованості задачі приходить думка, що це тут і зараз може бути твій останній момент у цьому житті. Такі моменти, каже гість програми, гостро переживаються, на рівні біохімії вже відчувається цей кінець.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карась заявив, що своїм терором росія намагається загнати Україну на Мінськ-3.

Також Знай.ua писав про те, що Кузан пояснив, чому росіяни використовують ракетний терор.