Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає націоналіст, сьогодні ще рано відпочивати, поки виконується бойова задача, тому він закликає громадян і надалі підтримувати ЗСУ, допомагати, донатити. Окрім того, додає гість програми, на війні робота не закінчиться, адже ми хочемо збудувати Україну майбутнього, яка не тільки перемогла росію, але й у якій кожен захоче жити.

«Нас у майбутньому чекають дуже складні випробування розбудови, тому що воювати простіше, аніж будувати. А бойовий дух - це було те, на основі чого росія думала нас знищити. 24 числа, наступаючи, вони працювали пропагандою і в них була єдина надія, що вони підірвуть наш бойовий дух. Якщо ми вижили 24 числа і ми живі до сих пір, вже зараз у Дніпрі працюють кав’ярні і ми говоримо про можливе звільнення Херсону, то приводу для «зради» немає в принципі», - каже Євген Карась.

А відтак, констатує він, зараз потрібно просто виконувати свою роботу, а не шукати «зради» і сіяти паніку – це може сповільнити темпи звільнення українських територій. Тепер, зазначає націоналіст, буде нова війна, буде якісна зброя, але наступ завжди супроводжується більшими втратами, аніж оборона.

«Будуть втрати і нам треба це стійко сприймати. Ми маємо наступати для того, щоб наступні 100 років будувати ту Україну, у якій всім, хто виживе, хотілось би жити», - підкреслює Євген Карась.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карась розповів, чому допомога Україні та її перемога у війні в інтересах Заходу.

Також Знай.ua писав про те, що Карась заявив, що своїм терором росія намагається загнати Україну на Мінськ-3.