Про це він розповів на своєму каналі.

«Ключовою і водночас радісною подією став удар по військовому аеродрому в Криму. Стільки радості, скільки я побачив у своїй стрічці, я не бачив давно. Російські літаки знищені, російські туристи в паніці залишають Крим, простоюючи багатогодинні пробки до Кримського мосту. Поки що є куди стояти в пробках, а незабаром і сам Кримський міст може сильно «втомитися», - повідомив Борис Тізенгаузен.

Політтехнолог розповів, що російські пропагандисти відразу ж видали свої версії того, що сталося, і повідомили, що всі літаки цілі, а вибухи – це лише недбалість і необережність поводження з боєприпасами. Але судячи з панічних втеч росіян з Криму, вони самі не повірили в цю версію.

«Вкотре російська пропаганда спростувала закони фізики. У радіусі півтора кілометра від місця вибуху в будинках повилітали вікна, а за межами аеродрому згоріли десятки машин. Звичайно, жоден літак «не постраждав», - додав політтехнолог.

Борис Тізенгаузен повідомив, що у Міністерстві оборони України у зв'язку з вибухами у Криму звернулися до росіян із рекомендацією не курити поблизу військових об'єктів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Євген Карась розповів, якою має бути Україна майбутнього після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що журналісти запевняють, що у ГУНП в Луганській області царює беззаконня.