Про це він розповів у своєму блозі.

«Ми на 130 місці у рейтингу економічної свободи, об'єктивно треба просто робити кроки у бік економічної свободи», - наголошує Павло Себастьянович.

Проте, констатує він, якщо кроки влади спрямовані в інший бік, то економічна свобода звужуватиметься, а податківці та всі інспектори мають більше повноважень. На думку підприємця, така кількість інспекцій взагалі не потрібна, не йдеться про служби, але інспекції нав'язують послуги лабораторій та сертифікації.

Мінфін же, каже експерт, має визначати податкову та митну політику, але зараз він цим не займається і це призвело до величезного сектору тіньової економіки. Зокрема, розповідає він, касові апарати, перевірки, ліцензування призвели до знищення маленької роздрібної торгівлі та закриття десятків тисяч малих підприємств, малого бізнесу загалом.

«Знищили десятки тисяч підприємств, просто вони зникають, їх нема. Але сама торгівля нікуди не зникла, все зараз продається просто від людини до людини», – констатує Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський повідомив, чому українці намагаються жити у майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Карась розповів, якою має бути Україна майбутнього після війни.