Про це він розповів на каналі «Православна церква».

«Якщо молимося з увагою, без суєти, без поспіху - молитви легко лягають на серце і на розум», - підкреслює Нестор Коломієць.

Тобто, пояснює він, не так важливе знання якихось певних молитов напам’ять, таких правил немає в принципі, як увага та усвідомленість під час їхнього прочитання.

Тим не менш, констатує священнослужитель, якщо людина дотримується молитовного правила, читає ранкові та вечірні молитви, приєднуючись до таїнств та богослужінь, то вона й зможе легко запам’ятати велику їхню кількість. Загалом же, каже він, варто читати молитву щодня.

«Ми молимося вранці, молимося ввечері, молимося перед кожною справою, перед їжею, після трапези. Якщо людина молиться щодня, вона знатиме багато молитв напам’ять», - стверджує Нестор Коломієць.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дацюк пояснив, що прийде на заміну геополітики після її знищення.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов заявив, що Україна стверджує цінність любові, а росія виходить із самоствердження.