Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Сьогодні путін – головна у світі особа, зацікавлена ​​в укладанні миру негайно», - стверджує Михайло Шейтельман.

Як він пояснює, зараз росія захопила значну частину Луганської області, Херсон, Запорізьку АЕС, Маріуполь – путін хоче це все негайно зафіксувати, оскільки далі ситуація для нього лише погіршуватиметься, як ми це бачимо зараз. Зокрема, експерт нагадує про останні події у Криму.

«путін не може більше домагатися нічого, він зараз у найкращому для себе становищі. Це як ви все життя хотіли бути вгорі, стрибнули у висоту на 2 метри і просите вас тут так і залишити. Але найчастіше це не виходить і ви падаєте назад», - наголошує Михайло Шейтельман.

Зараз же, констатує гість програми, цивілізований світ має вирішити питання з росією і він радий був би вирішити його дипломатичним шляхом, він намагався домовлятися з путіним багато років.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Але сьогодні стало зрозуміло вже за останні півроку, що російське питання може бути вирішене лише військовим шляхом, шляхом воєнної поразки російської федерації», - зазначає Михайло Шейтельман.

Як повідомляв Знай.ua, Дорошенко повідомив, чому росія приречена програти у війні.

Також Знай.ua писав, що Дацюк пояснив, що прийде на заміну геополітики після її знищення.