Про це він розповів у програмі «Контрольний удар».

«Витратити десятки мільйонів доларів на ракетний залп, більшість із яких зіб'є ППО, а якщо навіть якщо ті, що залишилися, прилетять і вразять цілі – до чого це призведе? До нових невинних жертв серед мирного населення і, не дай боже, загибелі іноземних дипломатів», - зазначає Максим Ялі.

Зокрема, згадує політолог, поряд із будівлею Верховної ради знаходиться посольство Китаю, можна лише уявити рівень скандалу та наслідків для росії та особисто путіна у такому випадку. До того ж, додає він, точність їхньої зброї викликає сумніви, тому ризики дуже великі, а Захід сприйме це як черговий терористичний акт і сприятиме введенню нових санкцій.

«Війна все більше має ознак переходу до затяжної стадії з перспективою продовження бойових дій наступного року. Так, спроби наступу рашистів на Півдні та зміна балансів сил ще напевно будуть до настання холодів. Як мінімум, з 9 травня, якщо не раніше, із сакральної для путінського режиму дати, кремль відійшов від прив'язки досягнення будь-яких серйозних успіхів до конкретного червоного дня календаря», - пояснює Максим Ялі.

Проте, констатує він, все одно варто розглядати варіант запуску якоїсь зброї на День Незалежності України, але навряд чи буде масований обстріл Києва чи новий наступ на столицю, до цього росія не готова.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, що сьогодні українська освітня система має орієнтуватися на те, що буде після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Бєлковський розповів, чи буде державний переворот у росії.